Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@22:57:47 GMT

دانشجویی که چهل سال است در دانشگاه زندگی می کند

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۹۶۹۲

کوی دانشگاه تهران از سال ۱۳۵۹ دانشجویی را پذیرش کرده که تا به امروز در این محیط خوابگاهی سکونت دارد. محمد عابدی به دکتر دانشگاه تهران معروف است.

 «تفکر، تعقل، تدبر»، شعار اصلی مهمان چهل ساله کوی دانشگاه تهران است. او از سال ۱۳۵۹ وارد کوی دانشگاه شده و تا به امروز حاضر به دل کندن از این محیط دانشجویی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین حضور چهل ساله باعث شده یکی از نوستالژی های مشترک دانشجویان دانشگاه تهران هم صحبتی با «دکتر» کوی دانشگاه تهران باشد.
«دکتر» کوی دانشگاه تهران لیسانس ادبیات دارد، متولد ۱۳۲۴ و اهل نظنز است. دکتر سال ۱۳۵۳ در دانشگاه تهران قبول شده اما برخلاف اینکه از شهرستان به تهران آمده حاضر به گرفتن خوابگاه نشده چرا که مسئولان کوی اعلام کرده بودند که دانشجویانی که کار می کنند خوابگاه نگیرند و دکتر چون به صورت حق التدریس در آموزش و پرورش تدریس می کرده خوابگاه ثبت نام نکرده و حاضر به دروغ گفتن نشده است.
«محمد عابدی» دکتر معروف کوی دانشگاه تهران است، هنوز کسی نمی داند چرا دانشجویان او را دکتر صدا می کنند، شاید اطلاعات بالای او در حوزه های مختلف باعث شده با لیسانس ادبیات دکتر نامیده شود. عابدی از خانواده کشاورز موفق به قبول شدن در دانشگاه تهران شده که حتی فامیل ها هم باور نمی کردند خانواده او بتوانند هزینه دانشگاه فرزند خود را تامین کنند اما دکتر می گوید «همان روزها اعلام شد که دانشگاه رایگان شده است.
عابدی در مورد انتخاب رشته ادبیات و ماندگار شدنش در کوی دانشگاه تهران هم می گوید: در دبیرستان دیپلم ادبی گرفته بودم و در دانشگاه هم تصمیم گرفتم همین رشته را ادامه دهم. اما چون همزمان با درس کار می کردم دوره لیسانس من طولانی شد. در سال ۱۳۶۳ مسئولان کوی وقتی دیدند نظرات من برای اصلاح امور کوی مفید است پیشنهاد دادند به استخدام کوی در آیم و حقوقی هم دریافت کنم و من هم قبول کردم و به عنوان کارشناس فرهنگی کوی دانشگاه تهران استخدام شدم.
وی در مورد ماندگار شدن در تهران هم گفت: پدر و مادرم فوت کرده اند و خواهر بزرگ من هم به رحمت خدا رفته و تنها یک خواهر دارم که او هم در تهران زندگی می کند و با او رفت و آمد دارم.
اما وقتی از دکتر مشهور دانشگاه تهران در مورد شغل او پرسیدم با غرور، گفت: مشاور و مرشد تمام دانشجویان هستم و سعی می کنم همیشه به آنها کمک کنم. دوست دارم همیشه در جایی که موثر باشم به مردم خدمت کنم بنابراین بیشتر شب ها و صبح ها را در کوی هستم و طول روز به دانشگاه می روم.

رفاقت با قیصر امین پور
عابدی که در دوران دانشجویی خود به دلیل طولانی شدن دوره کارشناسی در ساختمان های مختلف کوی ساکن بوده و با افراد مختلفی هم اتاقی شده در مورد مشهور ترین و بهترین هم اتاقی خود می گوید: قیصر امین پور ابتدا وارد رشته دامپزشکی شده بود اما راضی نبود بنابراین تغییر رشته داد و رشته جامعه شناسی را انتخاب کرد اما در این رشته هم به دلیل پررنگ بودن نظریات غربی دوام نیاورد.

برای صحبت و مشورت پیش من آمد من گفتم درسی را بخوان که بتوانی به مردم خدمت کنی و فقط انگیزه مادی نداشته باش. همچنین به او توصیه کردم صبح زود درس بخوان و خام خواری کن و وقت برای غذا پختن هدر نده. زمانی که با قیصر در ساختمان ۲۱ هم اتاقی بودم دانشجوی لیسانس بود. ما با هم خیلی خوب بودیم و قیصر خیلی هوایم را داشت.

وی افزود: زمانی که امین پور کارشناسی ارشد قبول شد از اتاق ما رفت چرا که دانشجویان ارشد به اتاق های خلوت تری نیاز دارند و از آنجا که من بر مسائل کوی نظارت داشتم و مراجعه کنندگانم زیاد بودند دیگر نشد که هم اتاقی باشیم.

عابدی اضافه کرد: قیصر همیشه به من می گفت چرا درسم را در مقاطع ارشد و دکتری ادامه نمی دهم و من هم همیشه در جوابش می گفتم من به حد عالی دانش کسب کرده ام و این مقاطع تنها برای رسیدن به حقوق بیشتر است نه علم و اطلاعات بیشتر. لذا لازم نیست که برای مدرک درس بخوانم.
گزینه مناسب برای ازدواج پیدا نکرده ام
دکتر۷۴ ساله دانشجویان دانشگاه تهران هنوز ازدواج نکرده است. همین مسئله باعث شده یکی از سوالات تکراری دانشجویان جدید از عابدی همین سوال باشد. من هم از او این سوال خصوصی را پرسیدم و او گفت: چند جایی خواستگاری رفتم اما خیلی از گزینه ها را هم قبل از خواستگاری رد کردم. چنانچه فردی متقی و مناسب باشد برای ازدواج مشکلی ندارم. قیافه و مال اصلا در ازدواج و انتخاب همسر برای من مهم نیست. تقوی بهترین ملاک مطمئن و پایدار در ازدواج و انتخاب است که همه به خصوص جوانان و دانشجویان باید به آن توجه کنند تا در زندگی و ازدواج موفق باشند. اما من هنوز گزینه متقی پیدا نکردم.
در۴۰ سال گذشته بیشتر از یک هفته از خوابگاه دور نبوده ام
عابدی گفت: تا به حال بیشتر از یک هفته از خوابگاه دور نبوده ام. امکان دارد چند روزی از کوی دور شده باشم اما علت آن هم دانشجویان این کوی بوده اند که از من دعوت کرده اند به خانه هایشان در شهرستانها بروم. گاهی هم به محل به روستای خودم سری زده ام.

وی ادامه داد: همه دانشجویان و مسئولان می دانند که نظارت من بدون اغراق، افراط و تفریط است و همیشه به دنبال این بوده ام که اعتراض هایی که گهگاهی به دلیل مشکلات صنفی اتفاق می افتد به جنجال کشیده نشود. بنابر این همه متقاضی حضور و توجه بیشتر به نظرات من بوده اند.
استعداد دانشجویان بالاست

وی  رابطه خوبی با دانشجویان دارد او در مورد دانشجویان می گوید: اخلاص و استعداد دانشجویان غالبا بالا است و اگر فردی را ببینند که بدون غرض چیزی می گوید به حرفش گوش می دهند. دانشجویان نیز من را این طور دیده اند و مرتب در مورد مسائل مختلف به من مراجعه می کنند که من هم به دنبال این هستم که به مسئولیتم به خوبی عمل کنم. با بسیاری از اساتید و مقامات مسئول دانشگاه هم که به دنبال پست و ظواهر نیستند و با اخلاص کار می کنند دوست هستم و رابطه صمیمانه ای دارم.

پایان این گزارش از دکتر مشهور کوی دانشگاه تهران، خاطره یکی از دانشجویان این دانشگاه از دکتر عابدی است: دکتر یک بار آنقدر مشغول به حرف زدن شد که من دیر به ترمینال جنوب رسیدیم و اون شب نتونستم به شهرستان برم. وقتی برگشتم خوابگاه، هنوز اتاق ما بود. گفتم دکتر باعث شدی به اتوبوس شهرستان نرسم. دکتر هم با افتخار گفت. حتما حکمتی بوده و من سبب خیر شدم.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FCY برچسب ها: دانشگاه تهران ، قیصر امین پور ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران قیصر امین پور بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ مردم در شهر‌های مختلف جهان در حمایت از غزه و با درخواست آتش بس تظاهرات برگزار کردند.

 


تظاهرات دانشجویی حمایت از فلسطین به ژاپن کشیده شد
به گزارش وبگاه میدل ایست مانیتور، به گزارش خبرگزاری آناتولی، تظاهرات دانشجویی حمایت از فلسطین روز جمعه به ژاپن کشیده شد و تظاهراتی در دانشگاه واسدا در توکیو در اعتراض به ادامه تهاجم اسرائیل به نوار غزه برگزار شد.
تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که ده‌ها دانشجو در این دانشگاه در حمایت از فلسطینیان تجمع کردند و شعار "فلسطین را آزاد کنید، فلسطین را آزاد کنید و فلسطین آزاد خواهد شد" سردادند.
آنها همچنین بنر‌ها و پلاکارد‌هایی با شعار‌هایی علیه اسرائیل و "فلسطین را آزاد کنید، غزه را نجات دهید" در دست داشتند.
همچنین، با بالاگرفتن درخواست‌ها برای خارج کردن سرمایه‌ها از اسرائیل، دانشجویان و فعالان در دانشگاه‌های بزرگ استرالیا، از جمله در سیدنی، چادر‌هایی برپا کردند.
تظاهرات در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا در حالی برگزار شد که آمریکا شاهد برپا شدن بیش از ۱۵۰ چادر در سراسر این کشور برای نشان دادن همبستگی با غزه بود. بیش از دو هزار نفر از جمله دانشجویان در طی تظاهرات طرفداران فلسطین توسط مقامات آمریکایی دستگیر شده اند.
اعتراضات دانشجویی در کانادا و فرانسه نیز برگزار شده است.
تظاهرات دانشجویی در ۱۷ آوریل در دانشگاه کلمبیا در اعتراض به حمله اسرائیل به غزه آغاز شد. این تظاهرات نقطه عطفی برای جنبش‌های گسترده‌تر در اعتراض به نسل کشی اسرائیل در غزه بوده است.
در تهاجم اسرائیل به غزه تاکنون بیش از ۳۴ هزار و ۶۰۰ فلسطینی کشته و ۷۷ هزار و ۷۰۰ نفر زخمی شده اند.
به گزارش سازمان ملل، جنگ اسرائیل علیه غزه، ۸۵ درصد از جمعیت این منطقه را به سمت آوارگی، کمبود شدید غذا، آب آشامیدنی و دارو سوق داده است، این در حالی است که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های غزه آسیب دیده یا ویران شده است.





اعلام همبستگی با غزه در کانادا
کانال تلگرام الجرمق؛ ویدئویی از فعالیت‌های اعلام همبستگی با فلسطین و غزه در خیابان‌های کانادا منتشر کرد.
شرکت کنندگان در این فعالیت ها، پرچم فلسطین را در دست و چفیه بر سر وصورت داشتند. آنها همچنین پلاکارد اسرائیل را تحریم کنید حمل می‌کرند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی






تظاهرات حمایت از فلسطین در شهر اوپسالا سوئد
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر با انتشار تصاویر زنده اعلام کرد، مردم شهر اوپسالا (Uppsala) سوئد در حمایت از فلسطین و برای درخواست توقف جنگ اسرائیل علیه غزه، به خیابان‌ها آمدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 



حمایت استاد یهودی دانشگاه نیو سوث ولز استرالیا از دانشجویان حامی فلسطین
به گزارش کانال تلگرام خبرگزاری شهاب، پیتر اسلزاک، استاد فلسفه دانشگاه نیو سوث ولز استرالیا با حضور در محوطه این دانشگاه، جایی که چادری برای حمایت از غزه برپا شده است، گفت: این اقدام بسیار مهم است. دانشجویان با ایستادن در برابر جنایات وصف نشدنی اسرائیل در غزه از خود شجاعت بسیاری نشان دادند. این مهم است که من به عنوان یک یهودی، مانند دیگر یهودیان جهان، اینجا باشم و مهم است که با دانشجویانی اعلام همبستگی کنم که شجاعانه مقابل جنایات رژیم صهیونیستی ایستاده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

تظاهرات میلیونی یمنی‌ها در صنعا ضد رژیم صهیونیستی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

تظاهرات دانشجویان دانشگاه کلمبیا مقابل منزل رئیس این دانشگاه
دانشجویان دانشگاه کلمبیا پس از مواجه شدن با سرکوبگری نیرو‌های پلیس و برچیده شدن چادر‌های تحصنشان با توسل به زور، به تظاهرات خود در حمایت از فلسطین ادامه دادند و مقابل منزل رئیس این دانشگاه تجمع کردند.
استقرار نیرو‌های پلیس آمریکا در مهم‌ترین دانشگاه‌های این کشور و تلاش برای برهم زدن تحصن‌های دانشجویان با اتخاذ اقدامات خشونت آمیز، از شدت موج اعتراضات دانشجویی نکاست و این خیزش دانشجویی همچنان در حال شدت گرفتن در این کشور است و سوال‌هایی درباره احترام آمریکا به حق آزادی بیان و اعتراض در خصوص مخالفت با سیاست واشنگتن در حمایت از اسرائیل مطرح می‌شود.
نیرو‌های امنیتی تحصن دانشجویان را با اتخاذ اقدامات خشونت آمیز برهم زدند و با توسل به زور چادر‌های اعتراضاتشان را برچیدند. همه این سرکوبگری‌ها مانع از ادامه تظاهرات دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک در حمایت از غزه و فلسطین نشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان