Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو تحریریه نشریه کوی بصیرت گفت: امروز پس از گذشت یک هفته حدودا از ماجرای شنیدن خبر تعلیق نشریه کوی بصیرت مطلع شدیم که تعلیق لغو شد و نشریه ما به مانند قبل اجازه انتشار دارد.  

مجتبی اسلامیان، عضو تحریریه نشریه دانشجویی کوی بصیرت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون این نشریه و دلیل لغو مجوز آن گفت: چند روز قبل طی تماسی که از کانون نشریات دانشگاه تهران با سردبیر این نشریه صورت گرفت تعلیق سه ماهه گاهنامه کوی بصیرت به سردبیر این نشریه ابلاغ شد و یکی از دلایل آن تیتری بود که تحت عنوان اقتراض در این نشریه زده شده بود، یعنی ترکیبی از سه کلمه، اعتراض، اقتصاد و انقراض.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این تیتر و مطالبی که در این شماره از این نشریه دانشجویی منتشر شده بود موجبات نگرانی کانون نشریات دانشگاه را به وجود آورده بود که موجب شد حکم تعلیق آن را به ما ابلاغ کنند اما امروز پس از گذشت یک هفته حدودا از این ماجرا مطلع شدیم که تعلیق لغو شد و نشریه ما به مانند قبل اجازه انتشار دارد. 

وی ادامه داد: گاهنامه کوی بصیرت برای حل مشکلات صنفی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در کوی منتشر می‌شد و هدف ما از ایجاد این نشریه این بود که صدای دانشجویان کوی دانشگاه باشیم و این صدا را به گوش مسئولان دانشگاه برسانیم، اما مسئولان صرفا سخنان را می‌شنوند، ولی توجهی نمی‌کنند.

اسلامیان افزود: ما تمام تلاش خود را انجام دادیم تا صرفا به مسائل صنفی دانشگاه بپردازیم و از سیاست سخنی به میان نیاوریم تا اینکه بعد از مدتی دریافتیم هر چه سخنان خود را صاف و صادقانه به مسئولان می‌گوییم توجهی به آن نمی‌کنند به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا منشأ اثر دغدغه‌های خود را که می‌تواند حلال مشکلات در کل جامعه باشد را به مسئولان نشان بدهیم.

این فعال نشریاتی دانشگاه تهران گفت: با وجود مشکلاتی که در جامعه وجود داشت و دیده نشدن مسائل درون دانشگاه توسط مسئولان شماره پیشین نشریه تک برگی خود را به مسائل جامعه اختصاص دادیم چرا که می‌خواستیم برای دانشجویان روشن کنیم که در بیرون از فضای دانشگاه مشکلات و موانعی آنچه که در دانشگاه وجود دارد بر سر راه اشتغال زایی و زندگی آینده آنان نیز هست.

وی اظهار داشت: در محیطی مثل کوی دانشگاه که نخبگان دانشگاه تهران در آن سکونت دارند دانشجویان با مشکلات عدیده اجتماعی و فرهنگی روبرو هستند، اما متاسفانه این مشکلات دیده نمی‌شود و تنها به غذا و جای خواب و اسکان دانشجویان نگاه می‌کنند این امر در حالی است که دانشجوی نخبه‌ای که با تلاش بسیار خود را به اینجا رسانده است نیازمند توجه بیشتر در ابعاد فرهنگی و اجتماعی است و نگاهی که به او فقط به شکل یک موجود نیازمند به آب و غذا و خوراک وجود دارد برای دانشجویی که حداقل بیست سال از عمر خود را تلاش کرده تا در سطح کارشناسی ارشد یا دکتری در دانشگاه تهران درس بخواند نگاه خوبی نیست.   برای دریافت آخرین شماره این نشریه اینجا را کلیک کنید. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشریات دانشجویی دانشگاه تهران انتقاد دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • ویدئو| سرکوب دانشجویان صلح‌طلب در غرب ادامه دارد!
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش