Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برخی مواقع دانشجویانی داریم که توان رزرو غذای هفته بعد خود را هم ندارند و نمی‌توانند رزرو کنند. دانشجو صدقه خور نیست، دانشجو کار می‌خواهد تا بتواند زندگی خودش را بسازد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد بررسی مشکلات و آسیب‌های کوی دانشگاه تهران با حضور دو تن از اعضای بسیج دانشجویی کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

اسلامیان و آغالو دو تن از فعالان بسیج کوی دانشگاه در این میزگرد به گفتگو درباره مشکلات کوی نشستند. قسمت اول این گفتگو به شرح زیر است:    دست ما برای ایجاد ساختار درست در کوی دانشگاه بسته است  مجتبی اسلامیان درباره مشکلات فرهنگی کوی دانشگاه گفت: یکی از مشکلات ما این است که دانشگاه قائل به افراد است؛ در صورتی که نباید این گونه باشد. امروز اگر من و آقای آغالو از این دانشگاه برویم ساختاری نتوانسته ایم بسازیم، چون به ما اجازه ساختن ساختار داده نشده است. همه تلاش ما و صحبت هایمان برای این است که دلمان نمی‌خواهد این زحمات از بین برود ما می‌رویم و مسئولان باقی می‌مانند، اما ساختار‌ها باید درست شود.  
وی ادامه داد: امروز وقتی ما به مسئولان کوی دانشگاه مراجعه می‌کنیم در ظاهر به ما لبخند می‌زنند؛ در حالی که در دلشان می‌گویند من ده بیست سال است که اینجا مسئولم و امثال تو زیاد آمده اند و رفته اند، اما سوال من این است که شمای مسئول در این بیست سال چه کار کرده اید؟ شما باید جواب بدهید که در دوره مسئولیت تان چه کار‌هایی را برای این دانشجویان انجام داده اید؟

آغالو در ادامه صحبت‌های اسلامیان گفت: پیرو صحبت‌هایی که گفته شد ما در یک برهه زمانی متوجه شدیم که هیچ برنامه‌ای در کوی اجرا نمی‌شود. برای همین پیش مسئولان دانشگاه رفتیم و گفتیم که چند برنامه داریم و خواستار بودجه شدیم بعد از مدتی متوجه شدیم که همان برنامه‌هایی که ما به آن‌ها برای بودجه درخواست داده بودیم را خودشان انجام داده بودند. در برخی مواقع این نوع کار کردن روال ما شده است تا بتوانیم بعضی برنامه‌ها را در کوی اجرایی کنیم.

اسلامیان ادامه داد: معاونت فرهنگی و مالی کوی دانشگاه یک نفر است. این امر در حالی انجام شده که پیش از این کوی دانشگاه یک معاونت فرهنگی مجزا داشت که بعدها حذف و با معاونت مالی تلفیق شد. ما تلاش خود را انجام دادیم تا خودمان درآمد داشته باشیم و با درآمد خودمان برنامه‌های فرهنگی را برای کوی برگزار کنیم؛ برای مثال نزد مسئولان رفته و از آن‌ها خواستیم تا در تایم‌های خالی سالن‌های کوی دانشگاه آن‌ها را در اختیار ما قرار بدهند و ما با اجاره این سالن‌ها بتوانیم پولش را خرج مسائل فرهنگی دانشگاه کنیم و حتی گفتیم فاکتور آن را هم برایتان می‌آوریم؛ جدای از اینکه نمی‌دانم این کار قانونی است یا غیرقانونی، اما می‌خواهم بگویم ما تا این حد برای کسب بودجه تلاش کردیم.

وی افزود: سال گذشته دانشگاه برای هفته خوابگاه حدود ۴۰۰ میلیون تومان خرج کرد؛ در صورتی که شما می‌توانید از دانشجویان ساکن کوی بپرسید که این برنامه ها چه آوردی داشته است؟ برایشان جز اینکه از هلال احمر و بسیج و جهاد و ... دعوت کردند تا آنجا غرفه بگیرند و بعد هم یک مراسمی که قابل تعریف نیست، گرفتند آیا آورده‌ای دیگری هم برای دانشجویان داشته است؟ ما حدود دو سال است که پیگیری کار‌های فرهنگی دانشگاه هستیم و ایده‌های مختلف می‌دهیم، ولی تنها ایده‌ای که از جانب کوی مطرح می‌شود هفته شهرستان‌هاست که در اهمیت همین موضوع هم باید فکر کرد.   مسئولان فرهنگی کوی دانشگاه برای ما چه کار انجام داده اند؟ این عضو بسیج کوی دانشگاه اضافه کرد: ما در حد مسئولیت خودمان تمام تلاش را انجام دادیم ما مسئول بودیم که نشریه بزنیم، سایت راه اندازی کنیم، برنامه بگیریم و ... تمام این‌ها را انجام داده ایم، اما سوال ما این است که مسئولان فرهنگی کوی دانشگاه برای ما چه کار انجام داده اند؟ جلسه شورای فرهنگی دانشگاه که باید به صورت ماهانه تشکیل شود بسیار بی نظم است تا جایی که سال قبل تنها چهار جلسه تشکیل شد و در سال جدید نیز به دلیل حضور آقای زارع مرتب‌تر و منظم‌تر شده است. البته ناگفته نماند که جلسه شورای فرهنگی تبدیل به روضه بودجه شده است. نیم ساعت اول که به گفتمان کارمندی می‌گذرد و بعد هم روضه اینکه بودجه و پول نداریم و سقف فلان جا ریخته و یا فلان قسمت خوابگاه آن طور شده است، می‌پردازند.

اسلامیان افزود: کار ما خدمات رسانی به دانشجویان خوابگاه کوی شده است و به این موضوع افتخار می‌کنیم، به اینکه به همه دانشجویان از اقشار مختلف می‌توانیم خدمت کنیم، افتخار می‌کنیم وهیچ فیلتری برای رزومه فرستادن دانشجویان نگذاشته ایم، یعنی هرکسی از هر قشری می‌تواند در سامانه کوثر ثبت نام کند؛ کما اینکه همینطور هم هست. ما وظیفه خود را نسبت به دانشجویان انجام می‌دهیم، اما این حجم از بی‌توجهی و عدم حمایت توسط مسئولین کوی برایمان غیرقابل هضم است.

آغالو اضافه کرد: بالغ بر ۶۰۰ نفر برای مصاحبه کار پیش ما آمدند و در صحبت هایشان مسائلی را مطرح کردند و از درد‌هایی گفتند که اگربه آن رسیدگی نشود و حل نشود، مدتی بعد از جای دیگر به شکل یک آسیب یا معضل بیرون می‌زند. وقتی یک دانشجو جلوی شما می‌نشیند و می‌گوید کار هرجا و هرچیزی که باشد، می‌روم و اصلا مهم نیست که مرتبط با رشته تحصیلی یا علاقه ام باشد فقط یک کاری باشد برای انجام دادن، این یعنی چه؟

اسلامیان ادامه داد: در برخی مواقع دانشجویانی داریم در مقطع ارشد که توان رزرو غذای هفته بعد خود را هم ندارند و نمی‌توانند رزرو کنند. دانشجو صدقه خور نیست، دانشجو کار می‌خواهد تا بتواند خودش زندگی خودش را بسازد. این وضعیت خوابگاه برادران بود که ما گفتیم، شما می‌توانید خودتان بروید و ببیننید وضعیت خوابگاه خواهران به چه شکل است.       دانشجوی مدال طلای دانشگاه تهران در پیک موتوری کار می‌کند آغالو اظهار کرد: در بین دانشجویانی که برای مطالبه کار آمده اند و البته همگی نخبه هستند دانشجویان مدال آور کم نداریم. برای مثال یک دانشجویی داریم که مدال طلای مسابقات دیجیتال کره جنوبی را به دست آورده و در حال حاضر در پیک موتوری مشغول کار است؛ درحالی که تخصص او ساخت ال سی دی است. ما تلاش خود را کردیم تا برای او موقعیت کاری مناسب فراهم کنیم و برای همین امر به دنبال بازدید و گفتگوی افراد و ارگان‌های سرمایه گذار از دانشجویان کوی بودیم که متاسفانه حتی کوی به ما مجوز ورود هم نمی‌دهد. همین مجوز ورود برای ما یک معضل اساسی شده است. برای مثال یک بار یکی از مسئولین وزارت نیرو برای کمک به کارآفرینی و ایجاد شغل دانشجویان کوی به دعوت ما به کوی دانشگاه آمد، ولی از در ورودی او را به داخل راه ندادند و او برگشت و تمام همکاری‌های ما منتفی شد.

وی گفت: یک محیطی برای کار دانشجویان تعبیه کرده ایم و تمام امکانات آن را فراهم کردیم، ولی برای یک سیستم گرمایشی و سرمایشی آن لنگ خوابگاه هستیم و ۶ ماه است که به ما هنوز کمکی نکرده اند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران کوی دانشگاه تهران مشکلات خوابگاه مشکل اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی