Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:09:22 GMT

افزایش ۴۵ درصدی ظرفیت اسکان دانشجویان علوم پزشکی تهران

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۴۶۲۱۴

افزایش ۴۵ درصدی ظرفیت اسکان دانشجویان علوم پزشکی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، صبح امروز چهارشنبه ۲۱ خردادماه۹۹، پروژه‌های عمرانی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دکتر حسن زائری‌لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از مدیران و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی تهران، افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح طرح‌های عمرانی این دانشگاه گفت: خوابگاه امیرآباد یک مجموعه بزرگ است که بخشی از آن مربوط به دانشگاه تهران و بخشی دیگر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این مجموعه دارای قدمتی ۴۶ ساله است و زمان احداث آن به سال ۱۳۵۳ بر می‌گردد. بنده افتخار می‌کنم که به عنوان دانشجوی پزشکی در این مجموعه خوابگاهی ساکن بودم و تحصیل کردم.

وی افزود: امکانات و تجهیزات مناسبی در این مجموعه خوابگاهی فراهم نبود و دانشجویان از حداقل امکانات رفاهی برخوردار بودند و وجود ساختمان‌های قدیمی و فرسوده مشکلات زیادی برای دانشگاه ایجاد کرده بود؛ اما اکنون بسیار خوشحالم که شاهد افتتاح چند طرح عمرانی از جمله کتابخانه، خوابگاه پسرانه بوستان ۶، سالن سینمای خانه فرهنگ و... در کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حضور دکتر لاری، مسؤولان ستادی و دانشگاهی و همچنین جمعی از خیرین هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه از پیشرفت ۷۰ درصدی چند پروژه عمرانی دیگر از جمله آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران و خوابگاه دخترانه کوی خبر داد.

کریمی خاطرنشان کرد: از خیرینی که ما را در افتتاح و ساخت این طرح‌های عمرانی کمک کرده‌اند، تشکر می‌کنم چرا که آنها واقعا حامی و پشتیبان ما در تکمیل و ساخت این طرح‌های عمرانی بودند و اگر حمایت‌ها آنها نبود شاید، نمی‌توانستیم خیلی از طرح‌های عمرانی را تکمیل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای سه هزار نفر دانشجوی خوابگاهی است که تقریبا ۵۰ درصد از آن‌ها را دختران و مابقی را پسران تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: بسیار جای خوشحالی است که با افتتاح خوابگاه پسرانه بوستان ۶ و همچنین احداث و تکمیل دو خوابگاه در دست ساخت دیگر در کوی دانشگاه و نیز احداث آشپزخانه و سلف‌سرویس مرکزی، می‌توانیم بخشی از امکانات رفاهی و معیشتی دانشجویان را تامین کنیم.

وی گفت: خوشبختانه وضعیت خوابگاه‌های مجردی دانشگاه با تکمیل و بهره‌برداری کامل از این طرح‌های عمرانی بهبود می‌یابد و مشکلی در خصوص اسکان دانشجویان مجرد نخواهیم داشت اما باید فکری به حال ساخت خوابگاه متاهلین کرد و با تامین منابع لازم و کمک خیرین، در مسیر رفع مشکلات اسکان دانشجویان متاهل نیز گام برداریم.

کریمی با اشاره به بهره‌برداری از خوابگاه پسرانه بوستان با ظرفیت ۳۰۰ نفر دانشجو در محوطه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر یکصد نفر از دانشجویان در این خوابگاه اسکان داده‌ شده‌اند اما طی روزهای آتی، مابقی دانشجویان نیز اسکان داده خواهند شد.

وی یادآور شد: خوابگاه دخترانه دیگری در شش طبقه در این مجموعه در دست احداث است که حدود شش ماه آینده بر اساس قول‌هایی که داده شده، افتتاح خواهد شد. محلی برای ساخت خوابگاه دیگری در کوی دانشگاه تعیین شده که خاک‌برداری آن آغاز شده و امیدوایم کمتر از یک سال آینده این طرح عمرانی نیز با ظرفیت ۳۵۰ دانشجو مورد بهره بردرای قرار گیرد. ما امیدواریم با تکمیل و ساخت این طرح‌های عمرانی- خوابگاهی، ظرفیت اسکان دانشجویان دانشگاه حدود  ۴۵ درصد افزایش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در کوی دانشگاه اشاره کرد و گفت: از آنجایی که دانشجویان مشکلات متعددی برای مطالعه در خوابگاه داشتند و فضای لازم در اختیارشان نبود نبود، از این رو شرایطی فراهم کردیم که با ساخت این کتابخانه با متراژ ۹۸۰ متر مربع، بسیاری از مشکلات مرتفع شود و دانشجویان بتوانند به صورت شبانه‌روزی از امکانات این کتابخانه بهره‌مند شوند.

وی به پروژه در دست ساخت آشپزخانه صنعتی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این طرح عمرانی هم‌اکنون در کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دست احداث است و مسؤولان مربوطه قول داده‌اند این طرح تا پایان نیمه نخست سال به بهره‌برداری برسد. خوشبختانه هیچ بهانه‌ای برای توقف طرح‌های عمرانی در دانشگاه وجود ندارد و در ایام شیوع ویروس کرونا، همه در صدد تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه کاره دانشگاه هستیم.

کریمی همچنین به وجود خانه فرهنگ و استقرار کتابخانه و سینما در این مجموعه اشاره کرد و گفت: با تلاش و پیگیری‌های دکتر پورغریب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، خوشبختانه شاهد تکمیل و آماده‌سازی برخی طرح‌های فرهنگی و رفاهی برای دانشجویان هستیم.

وی به قدمت ۱۷۰ ساله دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در سال ۱۲۳۰ توسط امیرکبیر بنیانگذاری شد و همه امکانات و ساختمان‌های این دانشگاه قدیمی و ارزشمند است که برخی از این بناها نیاز به بازسازی دارد. امیدواریم روند رو به رشد  تکمیل و توسعه طرح‌های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران با وجود نیروهای توانمند، متعهد و جوان ادامه داشته باشد و  با تخصیص منابع لازم و کمک‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بتوانیم کمبودها و نیازهای دانشگاه در بخش‌های صنفی، رفاهی و فرهنگی را مرتفع سازیم.

کد خبر 4946539

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران خوابگاه دانشجویی افتتاح طرح عمرانی ویروس کرونا امتحانات پایان ترم دانشجویان آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها دانشگاه تربیت مدرس کاردانی نظام جدید دانشگاه های ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان سنجش دانشگاه خوارزمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران طرح های عمرانی اسکان دانشجویان اشاره کرد و گفت کوی دانشگاه وزارت بهداشت بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت