Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تهران در واکنش به اعتراضات دانشجویان ساکن کوی دانشگاه نسبت به کیفیت غذا و حذف برخی وعده‌های غذایی گفت: نه تنها وعده غذایی از جمله صبحانه حذف نشده؛ بلکه یارانه غذایی افزایش یافته است.

سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان ساکن خوابگاه کوی دانشگاه نسبت به پایین آمدن کیفیت غذا، حذف برخی اقلام از صبحانه و همچنین کاهش حجم غذا اظهار داشت: دانشجویان بعضا درست می‌گویند؛ به جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی غذا را به صورت بسته بندی از یکی دو ساعت قبل آماده و به دانشجویان تحویل می‌دهیم و به همین خاطر در این شرایط تا اندازه‌ای از کیفیت غذا کاسته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص حذف و یا کاهش وعده صبحانه اضافه کرد: به هیچ عنوان وعده صبحانه از تغذیه دانشجویان حذف نشده و در حال حاضر دانشجویان بابت پک هفتگی صبحانه روزانه ۱۶۰۰ تومان پرداخت می‌کنند و به صورت هفتگی دانشگاه ۴۳ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه صبحانه پرداخت می‌کند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: ما از شورای صنفی خواسته ایم تا یک نماینده را مشخص کند تا ضمن حضور در آشپزخانه هنگام طبخ، تهیه و توزیع غذا، از نزدیک شاهد این روند باشد و اگر در مواردی اعتراضی وجود دارد به ما منعکس کند.

حببیا خاطرنشان کرد: از سوی دیگر به دلیل گران شدن قیمت برخی مواد اولیه ما مجبور شده ایم برخی اقلام را جابجا کنیم و از مواد اولیه ارزان‌تر در بازار استفاده کنیم؛ به طور مثال به دلیل افزایش قیمت برنج ایرانی، از برنج پاکستانی استفاده می‌کنیم که خب ما می‌دانیم طعم برنج ایرانی بهتر است، اما فعلا چاره‌ای نداریم.

وی با اشاره به اینکه نه تنها دانشگاه تهران بلکه سایر دانشگاه‌ها درباره بودجه تغذیه و گران شدن مواد اولیه با وزارت علوم نامه نگاری کرده اند، گفت: با بودجه‌های موجود چاره‌ای نداریم و اکثر دانشگاه‌ها از همین برنج استفاده می‌کنند. اگر دانشجویان اعتراضی دارند به حق است، ما نامه نگاری‌های لازم را در این خصوص انجام داده ایم و خواهش هم کردیم بودجه مورد نیاز اختصاص یابد، ولی همچنان منتظر هستیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره هزینه تمام شده غذای دانشجویی برای دانشگاه و همینطور برای دانشجویان گفت: هزینه تمام شده غذا به طور میانگین برای دانشگاه ۳۴ هزار تومان است؛ این در حالی است که ما از دانشجویان بابت هر ناهار و هر شام در مدل کم هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ تومان، مدل متوسط هزینه ۳ هزار تومان و مدل پرهزینه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت می‌کنیم و مابقی را دانشگاه پرداخت می‌دهد.

حبیبا افزود: به این ترتیب باید در نظر گرفت که اگر بخواهیم از برنج ایرانی استفاده کنیم، هزینه تمام شده هر پرس غذا برای دانشگاه حدود ۴۰ یا ۴۵ هزار تومان می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران اضافه کرد: بحث تغذیه دانشجویان دراولویت رفاهی دانشگاه است و به هیچ عنوان وعده‌های غذایی را کاهش نخواهیم داد؛ به طوری که در تابستان سال جاری با وجود اینکه دولت یارانه‌ای برای تغذیه دانشجو پرداخت نکرد از بودجه دانشگاه یک وعده غذا به دانشجویان خوابگاهی دادیم؛ در صورتی که در حیطه و وظیفه دانشگاه نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران کوی دانشگاه تهران اعتراض دانشجویان معاون دانشجویی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • دستاورد بزرگ اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ دانشگاه‌ها امتیاز دادند
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی