Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@21:19:02 GMT

غرس نهال در کوی دانشگاه به یاد قربانیان کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۸۷۸۶

غرس نهال در کوی دانشگاه به یاد قربانیان کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» علاوه بر غرس نهال با مشارکت اعضای هیات علمی، کارکنان و جمعی از فعالان دانشجویی، شامل برنامه‌های دیگری در راستای حفاظت از محیط زیست نیز بود که با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.

رویداد اهدای نهال مثمر به شهروندان از سوی دانشگاه تهران، از صبح امروز یکشنبه ۱۵ اسفند ماه در مقابل سردر دانشگاه تهران آغاز شد و دانشجویان عضو انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی پس از اهدای نهال به شهروندان، آموزش‌های لازم درباره نحوه کاشت و نگهداری این نهال‌ها ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پویش، ۲۰ هزار نهال از سوی دانشگاه تهران به شهروندان اهدا می‌شود.

سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) رونمایی شد

سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) نیز امروز همزمان با روز درختکاری با حضور سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران رونمایی شد. سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران، فضایی است که دانشجویان می‌توانند در آن به تبادل کتاب و حتی فروش کتاب‌های دست دوم خود بپردازند.

امیرحسین راحمی، مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران در آیین رونمایی از این سامانه که در جریان پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بر اساس متوسط جهانی، به ازای هر ۸ هزار برگ کاغذ، یک درخت قطع می‌شود؛ بنابراین وقتی امکان تسهیل برای تبادل کتاب فراهم آید، به نوعی از قطع درختان جلوگیری کرده‌ایم.

راحمی افزود: به ازای هر ۳۵ کتابی که در این سایت تبادل می‌شود، از قطع یک درخت جلوگیری شده و به صورت نمادین، یک درخت مجازی در سایت UTbook نمایه می‌شود. به موازات اضافه شدن هر درخت مجازی در این سایت، میزان تاثیر تبادل کتاب انجام‌شده در جلوگیری از تولید و انتشار گازهای گلخانه‌ای، محاسبه می‌شود و در سایت به نمایش درمی‌آید.

مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران با بیان اینکه همه مراحل طراحی و راه‌اندازی سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران با مشارکت داوطلبانه دانشجویی پیش رفته است، تصریح کرد: این سامانه علاوه بر تاثیرات زیست محیطی، یک نوع کمک به اقتصاد زندگی دانشجویی نیز محسوب می‌شود.

در ادامه این پویش، رئیس دانشگاه تهران با حضور در پردیس مرکزی دانشگاه، دانشکده محیط زیست و مجتمع کوی دانشگاه تهران به همراهی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه به نهال‌کاری پرداخت.

توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه

بر طبق این گزارش، آغاز بهره‌برداری از سامانه انرژی خورشیدی در ساختمان شماره یک دانشکده محیط زیست، برنامه دیگر پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» بود که با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.

علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این سامانه گفت: در راستای توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در مراکز دانشگاهی، بنا داریم برای تامین انرژی در دانشکده محیط زیست، استفاده از انرژی خورشیدی را جایگزین انرژی فسیلی کنیم.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی نصب شده در ساختمان شماره ۲ دانشکده محیط زیست، حدود ۷۰ درصد انرژی مصرفی این ساختمان را تامین می‌کنند. در ساختمان شماره یک دانشکده نیز از امروز برنامه عملیاتی جایگزینی انرژی خورشیدی به جای انرژی فسیلی آغاز شد.

غرس نهال در کوی دانشگاه به یاد قربانیان کرونا

بر طبق این گزارش، همزمان با روز درختکاری امسال، ۲۵۰ اصله نهال مثمر در مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه تهران غرس شد. حسین رضایی، معاون فرهنگی خوابگاه‌های دانشگاه تهران عنوان کرد: بخشی از فضای نهال‌کاری شده در کوی پسران، به نام «یادمان قربانیان کرونا» نامگذاری شده است.

کد خبر 5440315 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تهران روز درختکاری قربانیان کرونا دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش مهارتی لایحه ساماندهی سهمیه های آموزش عالی دانشگاه فنی و حرفه ای اوکراین مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم آموزش حضوری سازمان سنجش وام دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت رئیس دانشگاه تهران دانشکده محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان